Forum MenuForum NavigationForumMembersActivityLoginRegisterForum breadcrumbs - You are here:ForumDemo: Kiwi: A Gutsy Digestive Wondertest 1Ma jalutasin täna Lilleküla kandi …Post ReplyPost Reply: Ma jalutasin täna Lilleküla kandis <blockquote><div class="quotetitle">Quote from Guest on May 25, 2026, 3:20 pm</div>Selle vaimse koormaga ongi nii, et kui see kord juba õlgadele langeb, siis on seda sealt väga raske maha raputada ilma ühe korraliku ja kindla võiduta tugeva vastase üle, mis tooks tagasi kadunud kindlustunde. Ma olen hakanud viimasel ajal rohkem süvenema numbritesse, et mõista, kas see on lihtsalt juhuste kokkulangevus või on Flora mängupildis toimunud mingi fundamentaalne muutus, mis ei lase neil enam särada nagu vanadel headel aegadel. Et hoida end lainel sellega, mis jalgpallimaailmas ja kohalikus liigas tegelikult toimub ning millised on prognoosid Flora taastumise kohta, siis <a href="https://soccernet.ee/artikkel/kas-ebaonnestunud-avaring-jaab-florat-saatma">VivatBet bränd on Eestis registreeritud ettevõttele</a> kuuluv infoallikas on minu jaoks üks abivahend, kus ma saan võrrelda erinevaid andmeid ja vaadata meeskondade vormikõveraid. See on muutnud minu jaoks jalgpalli vaatamise palju teadlikumaks ja aidanud vältida seda liigset pessimismi, mis tihti tekib pärast paari kehva tulemust, sest pikas perspektiivis võivad asjad veel täiesti muutuda.</blockquote><br> Cancel