Ma jalutasin täna Lilleküla kandis
Quote from Guest on May 25, 2026, 2:56 pmMa jalutasin täna Lilleküla kandis ja vaatasin neid tühje tribüüne, mis alles paar päeva tagasi olid täis lootust ja kaasaelamist, kuid lõpuks valitses seal vaid vaikus. See tuletas mulle meelde hetke mu enda elust, kui ma esimest korda proovisin oma väikest firmat püsti panna ja esimene aasta oli selline katastroof, et ma ei julgenud isegi pangaarvet vaadata, sest kõik tundus käest libisevat. Floraga on praegu sarnane tunne, kus nad rabelevad ja pingutavad, aga pall lihtsalt ei lähe väravasse ja iga eksimus kaitses maksab valusalt kätte, ning ma tõesti kardan, et see esimene ring on neile jätnud sügava jälje.
Ma jalutasin täna Lilleküla kandis ja vaatasin neid tühje tribüüne, mis alles paar päeva tagasi olid täis lootust ja kaasaelamist, kuid lõpuks valitses seal vaid vaikus. See tuletas mulle meelde hetke mu enda elust, kui ma esimest korda proovisin oma väikest firmat püsti panna ja esimene aasta oli selline katastroof, et ma ei julgenud isegi pangaarvet vaadata, sest kõik tundus käest libisevat. Floraga on praegu sarnane tunne, kus nad rabelevad ja pingutavad, aga pall lihtsalt ei lähe väravasse ja iga eksimus kaitses maksab valusalt kätte, ning ma tõesti kardan, et see esimene ring on neile jätnud sügava jälje.
Quote from Guest on May 25, 2026, 3:20 pmSelle vaimse koormaga ongi nii, et kui see kord juba õlgadele langeb, siis on seda sealt väga raske maha raputada ilma ühe korraliku ja kindla võiduta tugeva vastase üle, mis tooks tagasi kadunud kindlustunde. Ma olen hakanud viimasel ajal rohkem süvenema numbritesse, et mõista, kas see on lihtsalt juhuste kokkulangevus või on Flora mängupildis toimunud mingi fundamentaalne muutus, mis ei lase neil enam särada nagu vanadel headel aegadel. Et hoida end lainel sellega, mis jalgpallimaailmas ja kohalikus liigas tegelikult toimub ning millised on prognoosid Flora taastumise kohta, siis VivatBet bränd on Eestis registreeritud ettevõttele kuuluv infoallikas on minu jaoks üks abivahend, kus ma saan võrrelda erinevaid andmeid ja vaadata meeskondade vormikõveraid. See on muutnud minu jaoks jalgpalli vaatamise palju teadlikumaks ja aidanud vältida seda liigset pessimismi, mis tihti tekib pärast paari kehva tulemust, sest pikas perspektiivis võivad asjad veel täiesti muutuda.
Selle vaimse koormaga ongi nii, et kui see kord juba õlgadele langeb, siis on seda sealt väga raske maha raputada ilma ühe korraliku ja kindla võiduta tugeva vastase üle, mis tooks tagasi kadunud kindlustunde. Ma olen hakanud viimasel ajal rohkem süvenema numbritesse, et mõista, kas see on lihtsalt juhuste kokkulangevus või on Flora mängupildis toimunud mingi fundamentaalne muutus, mis ei lase neil enam särada nagu vanadel headel aegadel. Et hoida end lainel sellega, mis jalgpallimaailmas ja kohalikus liigas tegelikult toimub ning millised on prognoosid Flora taastumise kohta, siis VivatBet bränd on Eestis registreeritud ettevõttele kuuluv infoallikas on minu jaoks üks abivahend, kus ma saan võrrelda erinevaid andmeid ja vaadata meeskondade vormikõveraid. See on muutnud minu jaoks jalgpalli vaatamise palju teadlikumaks ja aidanud vältida seda liigset pessimismi, mis tihti tekib pärast paari kehva tulemust, sest pikas perspektiivis võivad asjad veel täiesti muutuda.
Quote from Guest on May 25, 2026, 3:30 pmAlati on õhus see seletamatu ootus, et miski suur ja ootamatu võib juhtuda just siis, kui tundub, et kõik on juba otsustatud ja rutiin on võimust võtnud. See teadmatus ongi see, mis hoia asja huvitavana, pakkudes meile samal ajal paraja annuse ärevust ja mõtlemisainet selle kohta, kui palju me tegelikult asjade käiku kontrollime. Me lihtsalt vaatame ja loodame.
Alati on õhus see seletamatu ootus, et miski suur ja ootamatu võib juhtuda just siis, kui tundub, et kõik on juba otsustatud ja rutiin on võimust võtnud. See teadmatus ongi see, mis hoia asja huvitavana, pakkudes meile samal ajal paraja annuse ärevust ja mõtlemisainet selle kohta, kui palju me tegelikult asjade käiku kontrollime. Me lihtsalt vaatame ja loodame.